Kihagyhatatlan ajánlat!

Legyen saját online autókereskedésed kockázat mentesen, pár perc alatt!

Neked nincs más feladatod, mint az automatizált rendszerünk által küldött ajánlói linkeddel ellátott V. I. P. autó ajánlatokat, teszt videókat, autós blogokat megoszd.

Saját Kereskedés

A Wooww cars elindította a világ első közösségi online autókereskedését!
Ha Te is szeretnél a regisztráció után már a “SAJÁT autókereskedéseddel” egyszerűen akár 150.000 Ft-ot keresni minden közreműködéseddel eladott autó után, vagy 30.000,- Ft-ot minden általad közvetlenűl meghívott munkatársad után.

Tőkebefektetés nélkül

NEM KELL TŐKÉT BELETENNED!- Mégis több százezer autó közül tudsz eladni. NEM KELL ALKALMAZOTTAT FELVENNED!
– Mégis a sikered érdekében Neked dolgozik a csapat minden tagja. NEM KELL IRODÁT, VAGY TELEPHELYET FENNTARTANOD! Bárhol is vagy, az online autókereskedésed minden munkafolyamatát láthatod bármikor online irodádból.

Az összes saját ajánlásod által történt értékesítés után 150.000 Ft, és a csapatod által közvetített értékesítésből 30.000 Ft jutalékot fizetünk autónként!

Minden értékesítési folyamatot, import, lízing, tartós bérlet, a WOOWW Cars profi szakemberei végeznek el helyetted.
Ezeket a folyamatokat a webirodádban naprakészen nyomon követheted.

A marketing tevékenységed által az oldalunkra látogató érdeklődő, akkor is a Te vevőd lesz, és jogosult vagy a jutalékra, ha csak egy év múlva vásárol nálunk.

Információ kérés wooww cars üzletről

Akár az alábbi elérhetőségeken, akár a mellékelt űrlapon keresztül segítséget, vagy további információt  kérhet, ha esetleg kérdése lenne a üzlettel kapcsolatban.

Elérhetőségeim:

Kecskeméti Márta

Telefon

+36  20  /  285 6790

Email

automata.tavmunkarendszerunk@gmail.com