FONTOS INFÓ!

Kérlek a regisztráció menetére, és az itt közölt segítő információra gondosan figyelj oda! Fontos hogy a regisztráció, de leginkább a csomagvásárlás előtt kapcsold ki a google fordítóját – ha a böngésződben most aktív  – mert problémát okozhat.

Ha az előző oldalon még nem nézted át részletesen az alábbi boxban lévő információt a marketingtervről, akkor kérlek tedd meg most.

Ha már olvastad, akkor nyugodtan tekerj lentebb a regisztrációs segédlethez

Részletes üzleti bemutató!

 

A marketingterv, és az erről szóló – rövid összefoglaló videó a főoldalon megtekinthető

Az alábbi gombra kattintva az üzlet juttatási rendszerének teljes bemutatását érheted el.!

Használd ki a segítséget!

Az üzlet építése mindenki számára egy 3 lábas mátrixban indul. Ezt az új mátrixot hihetetlenül könnyű építeni, nagyon gyorsan tud növekedni, és felülről is tudják tölteni a tagok a sorokat az újabb és újabb személyesekkel.

Mindenki, aki csatlakozik a céghez,  ebben az új Trial mátrixban indul.

Használd ki ennek a struktúrának az erejét a hálózatod építésében.

Mindössze 6 + 8 (=14) dollárból elindítható az üzlet, és hetente történnek a kifizetések.

FONTOS INFÓ!

Kérlek a regisztráció menetére, és az itt közölt segítő információra gondosan figyelj oda! Fontos hogy a regisztráció, de leginkább a csomagvásárlás előtt kapcsold ki a google fordítóját – ha a bőngésződben most aktív  – mert problémát okozhat.

Mielőtt elkezdenéd a regisztrációt, készíts elő egy bankkártyát, amiről fel tudod tölteni a barion számlára a 14 dollárt.  (lesz egy pici költsége). Természetesen forintos kártyáról is történhet a feltöltés!

A barion számlanyitáshoz nem kell fordítás, mert magyar nyelvű kezelőfelülete is van.  Tehát csak értelemszerűen ki kell tölteni, és ha feltöltötted a kb 14,5  ..(15)  dollárt, már tudod használni a regisztrációnál.

A regisztrációs segédlet 4 oldalas, de a jobb oldalán görgethető!

Segítség kérés regisztrációhoz

Akár az alábbi elérhetőségeken, akár a mellékelt űrlapon keresztül segítséget kérhet, ha esetleg kérdése lenne a regisztrációval kapcsolatban.

Elérhetőségeim:

Kecskeméti Márta

Telefon

+36  20  /  285 6790

Email

automata.tavmunkarendszerunk@gmail.com